Ön kitalálja, a Cziniel megformálja!


Szülinapra, családi ünnepre, évfordulóra vagy búcsúztatóra figurás, fényképes és formatorták, amelyeknek csak a képzelet szab határt!

Egy kis segítsés a választáshoz

A felnőtt vásárlóink körében legnépszerűbbek a szív alakú, az évszakhoz illően díszített és a babaváró torták, továbbá a céges előléptetésekhez, mérföldkövekhez kapcsolódó tematikus költemények és a hobbit megjelenítő, például golfos formatorták.

Fiatal vendégeink körében kedvenc meséik szereplői a legmenőbbek. Rengetegen kérnek hercegnős, pónis, Harry Potteres, Thomas a gőzmozdonyos, és Minecraft-os tortát.

Továbbá kortól függetlenül legnépszerűbb termék az unikornisos (egyszarvús) torta, de minden testben és/vagy lélekben fiatal fiú és férfi kitörő örömmel fogad egy focilabdás, kamionos, Star Wars-os, dínós, autós, vagy vonatos édességet.

parallax background
 

Kérj ajánlatot egyedi formatortára!

Mondd el nekünk, illetve mutasd meg képek segítségével, hogy milyen tortakülönlegességgel szeretnéd meglepni rokonodat, ismerősödet!
 

Vendégeink megálmodták, mi megvalósítottuk

Válogatás korábbi torta-különlegességeinkből

Közönségkedvencek
Formatorta ajánlatkérés

Figurális tortát jellegéből fakadóan glutén- és laktózmentes változatban nem készítünk.

    **Az alapízek önmagukban is rendelhetőek.


    Kérjük töltsön fel képet az elképzeléseiről (max. 1 MB / kép)

    A form elküldésével az adatkezelési tájékoztatót automatikusan elfogadottnak tekintjük. A KÜLDÉS gombra való kattintással Ön ezt tudomásul veszi. Továbbá az említett interakcióval ahhoz is automatikusan hozzájárul, hogy a weboldal a rendelés rögzítése céljából tárolja az Ön adatait.