Nagy a család? Nem gond!

Ahhoz, hogy a boldogító igen napja tökéletes legyen, rengeteg részletnek kell stimmelnie. Ezek közül az egyik legfontosabb a torta, amelynél a finom íz csak egy a kötelező tulajdonságok közül. Esküvői torta rendelés esetén fontos szempont az is, hogy látványos legyen, tükrözze az ifjú pár személyiségét, ízlését. És a méret is lényeges: nagyobb vendéglétszám esetén is mindenkinek jusson – a Cziniel ebben is tud segíteni!

parallax background

Óriási esküvői tortacsodák: Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Elegáns, romantikus, különleges, méretes: esküvői torta rendelés a Czinieltől

Akár klasszikus, elegáns esküvői tortáról álmodozik, akár egy saját romantikus elképzelést szeretne viszontlátni a tortán, vagy más különleges elképzelése van, egy biztos: azt méretben is a vendégekre kell igazítani. Ez okozhat némi fejtörést, hiszen sok cukrászdában csak 16, 24 szeletes tortákat lehet rendelni, amelyek nagyobb esküvőkre nem jöhetnek szóba. Mi, a Cziniel cukrászdában viszont akkor is tudunk segíteni, ha hét országra szóló lakodalmat csapna: akár a klasszikus, akár a modernebb elképzeléseket is valóra váltunk, nagy tapasztalattal, szakértelemmel és szépérzékkel – száz, kétszáz fős esküvőkre is.

Kapcsolatfelvétel

    A form elküldésével az adatkezelési tájékoztatót automatikusan elfogadottnak tekintjük. A KÜLDÉS gombra való kattintással Ön ezt tudomásul veszi. Továbbá az említett interakcióval ahhoz is automatikusan hozzájárul, hogy a weboldal a rendelés rögzítése céljából tárolja az Ön adatait.

    Inspirálódjön eddig elkészült esküvői tortáinkból: